Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu – Bc. Zuzana LAMPERTOVÁ
Bc. Zuzana LAMPERTOVÁ
Master's thesis
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Implementation of Quality Standards HACCP, IFS, BRC in Food Plant
Abstract:
Tato diplomová práce podává přehled o historii i aktuálním statusu kvality tak, jak je vnímána potravinářskými provozy. Jakost je rozhodujícím faktorem stabilní ekonomické výkonnosti podniků. V dnešní době je nabízeno několik navzájem si podobných návodů ? standardů jak docílit určité úrovně kvality ? prosperity. Vzhledem k rozsáhlosti této problematiky je tato práce zaměřena především na HACCP, normy …moreAbstract:
This Thesis gives an Overview of History and current Status of Quality percieved by Food Plants. Quality is a crucial Factor of stable Economic Performance of Businesses. There are offered Number of Similar Standards giving to Companies a Way how to achieve high Level of Quality ? Prosperity. According to broad of this Issue is choosed just Couple of most used and important Ones as HACCP, ISO 9001 …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 8. 2011
Identifier:
22629
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LAMPERTOVÁ, Zuzana. \textit{Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/gl0zo4/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
LAMPERTOVÁ, Zuzana. Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 18. 08. 2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Vliv systému jakosti na podnikatelskou činnost v PKB\nl{}
Hana BEDNAŘÍKOVÁ -
Optimalizace systému managementu jakosti v podniku Terastav, s.r.o.
Martin KOVÁŘÍK -
Metodika interních auditů kvality dle normy ISO 19011 v systému managementu kvality firmy Fresenius Medical Care Česká republika, spol. s r.o.
Ivana Hroudová -
Metodika provádění interních auditů kvality dle normy ISO 19011 v systému managementu kvality firmy Strojírny Poldi, a. s.
Vendula Roznerová -
Metodika provádění interních auditů kvality dle normy ISO 19011 v systému managementu kvality firmy Toyota Tsusho Europe S.A.
Tibora Tepperová -
Interní audity kvality dle normy ISO 19011 v systému managementu kvality podniku
David Hupka -
Audit subsystému řízení kvality ve vybrané firmě
Petr Hron -
Interní audit systému řízení kvality
Petr Benk