Logistika zásobování hotelů a restaurací – Lydia Marková
Lydia Marková
Diplomová práce
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Hotel and Restaurant Supply Logistics
Anotace:
Logistika zásobování hotelů a restaurací hraje v poslední době čím dál tím důležitější roli. Hotely a restaurace se proto musí správně rozhodnout, jakým způsobem bude jejich zásobování probíhat. To závisí zejména na výběru vhodného dodavatele. Tato práce si klade za hlavní cíl, zanalyzovat vybraný podnik Hotel U Pramenů v Plzni a vyhodnotit jeho stávající dodavatele potravin a nápojů. K tomu poslouží …víceAbstract:
Role of supply logistics for hotels and restaurants is getting more and more important, last years. Therefore managers of these facilities have to make the right decision, which system of supply logistics is the most optimal for their business. Cornerstone of this solution is to choose appropriate supplier. Point of this thesis is to analyze and evaluate suppliers of foodstuffs and drinks for chosen …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12378/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 8. 2013
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Vladimír Filip
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MARKOVÁ, Lydia. \textit{Logistika zásobování hotelů a restaurací}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/gnj98z/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Kamil Stojaspal -
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Anna Číhalová -
Zásobovací logistika v restauračním a hotelovém průmyslu
Jan Plicka -
Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky"
Miroslava ŽAMPACHOVÁ -
Efektivní zeštíhlení logistického řetězce ve společnosti Orifarm Supply s.r.o.
Radomír Laibl -
Zásobovací logistika konkrétního podniku
Martin Štígel