Leoš Vaníček

Bakalářská práce

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů

Management of catering services in the context of current trends
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje tématu Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Krkonoše-střed. V práci je zpracována analýza o povědomí a aplikaci těchto trendů. První část práce se zabývá propojením cestovního ruchu a stravovacích služeb. Dále jsou zde rozebírány a vysvětleny pojmy gastroturismus, gastronomie, management, marketing a jsou též popsány aktuální trendy …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2020
Identifikátor: http://evskp.uhk.cz/eB11956

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2020
  • Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
  • Oponent: prof. RNDr. Josef Zelenka, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2020 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses guqajg guqajg/4
2. 6. 2020
Složky
Soubory
Kohout, J.
5. 6. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.