Rozdíly v kontrolních systémech managementu společnosti pentahotel Praha – Bc. Sebastian Kuršel
Bc. Sebastian Kuršel
Bachelor's thesis
Rozdíly v kontrolních systémech managementu společnosti pentahotel Praha
Differences in the control systems in management with focus on pentahotel Prague
Abstract:
Předmětem bakalářské práce je určit rozdíly v kontrolních systémech managementu společnosti pentahotel Praha, která spadá pod firmu Penta Hotels Worldwide GmbH. Tento hotel je členem řetězce pentahotels a je charakteristický svým konceptem. Teoretická část se věnuje hotelovému průmyslu od jeho počátků na území České republiky. Dále rozebírá pojmy hotel, management a samostatnou kapitolu kontroly podniku …moreAbstract:
The subject of the bachelor‘s thesis is to determine the differences in management systems of pentahotel Praha, which belongs to Penta Hotels Worldwide GmbH. This hotel is a member of the pentahotels chain and is characterized by his concept. The theoretical part is devoted to the hotel industry since its inception in the Czech Republic. It further discusses the concepts of hotel, management and a …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/gou2a/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2018
- Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Reader: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Krizový management v hotelnictví a/nebo gastronomii
Daria Nikitina -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
Nikol Šebestová -
Využití gastronomie v destinačním managementu - vývoj gastronomických zařízení po sametové revoluci v Praze
Pavel Kamarýt -
Management kvality gastronomických služeb
Tereza Holečková