Rozdíly v kontrolních systémech managementu společnosti pentahotel Praha – Bc. Sebastian Kuršel
Bc. Sebastian Kuršel
Bachelor's thesis
Rozdíly v kontrolních systémech managementu společnosti pentahotel Praha
Differences in the control systems in management with focus on pentahotel Prague
Anotácia:
Předmětem bakalářské práce je určit rozdíly v kontrolních systémech managementu společnosti pentahotel Praha, která spadá pod firmu Penta Hotels Worldwide GmbH. Tento hotel je členem řetězce pentahotels a je charakteristický svým konceptem. Teoretická část se věnuje hotelovému průmyslu od jeho počátků na území České republiky. Dále rozebírá pojmy hotel, management a samostatnou kapitolu kontroly podniku …viacAbstract:
The subject of the bachelor‘s thesis is to determine the differences in management systems of pentahotel Praha, which belongs to Penta Hotels Worldwide GmbH. This hotel is a member of the pentahotels chain and is characterized by his concept. The theoretical part is devoted to the hotel industry since its inception in the Czech Republic. It further discusses the concepts of hotel, management and a …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/gou2a/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2018
- Vedúci: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KURŠEL, Sebastian. \textit{Rozdíly v kontrolních systémech managementu společnosti pentahotel Praha}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/gv1709/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Krizový management v hotelnictví a/nebo gastronomii
Daria Nikitina -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
Nikol Šebestová -
Využití gastronomie v destinačním managementu - vývoj gastronomických zařízení po sametové revoluci v Praze
Pavel Kamarýt -
Management kvality gastronomických služeb
Tereza Holečková