Aditivní látky a jejich vliv na kvalitu siláží – Tereza ŠEJBOVÁ
Tereza ŠEJBOVÁ
Bakalářská práce
Aditivní látky a jejich vliv na kvalitu siláží
Anotace:
Cílem bakalářské práce je navrhnout možnost uplatnění aditivních látek na základě kompilační práce. Tato práce se mimo jiné zabývá problematikou silážování a využitím aditivních látek na výslednou kvalitu siláží. Úvodní část práce se zaměřuje na důležitost konzervace krmiv pro hospodářská zvířata. Další část práce se zabývá procesem silážování se zaměřením na fermentaci a skladbu mikroorganismů, které …víceAbstract:
The aim tehsesis propose theim position of aditives based on the compilation work. This work, inter alia deals with silage and use of aditives on the quality of silage. The introductory part focuses on theim portance of conservation of livestock feed. Another part deals with the ensiling process with a focus on fermentation and composition of microorganisms that affet the course of the fermentation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. František Lád, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠEJBOVÁ, Tereza. Aditivní látky a jejich vliv na kvalitu siláží. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
Lenka Rybová -
Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
Michaela Jurčáková -
Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
Ivana Zicháčková -
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
Hana Donociková -
Vliv biomasy jednobuněčných řas na životaschopnost probiotických bakterií a bakterií mléčného kvašení
Karolína Medová -
Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění
Ivana Pešková -
Bakterie mléčného kvašení a jejich podíl na kvalitě mléčných výrobků
Barbora Palkovská -
PROBIOTICKÉ GENY POTRAVINÁŘSKY VÝZNAMNÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
Jana Konečná
Název
Vložil
Vloženo
Práva