Tra My Nguyen Thi Huong

Bakalářská práce

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně

Analysis of differences in the diet of vietnamese and czech cuisine
Anotace:
Nguyen Thi Huong Tra My, Analýza ve stravovacích zvyklostech Vietnamské a České kuchyně. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. Celkový počet stran: 64. Cílem bakalářské práce byla komparace a výzkum vietnamské a české kuchyně ve stravovacích zvyklostech. Ačkoliv se téma práce týká obou kuchyní, z většiny části se zaměřuji především na vietnamskou gastronomii a kulturu za účelem založení …více
Abstract:
The Aim of this work was to compare and research Vietnamese and Czech cuisine in the diet. Although the topic of the thesis concerns both cuisines ,I mostly focus on the Vietnamese gastronomy and culture in order to establish the future vietnamese restaurant. The analytical part of the processing methods used questionnaires and interviews solutions to future customers, doctors and cooks both national …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 8. 2014
  • Vedoucí: Ing. Dana Johnová
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze