Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně – Tra My Nguyen Thi Huong
Tra My Nguyen Thi Huong
Bakalářská práce
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně
Analysis of differences in the diet of vietnamese and czech cuisine
Anotace:
Nguyen Thi Huong Tra My, Analýza ve stravovacích zvyklostech Vietnamské a České kuchyně. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. Celkový počet stran: 64. Cílem bakalářské práce byla komparace a výzkum vietnamské a české kuchyně ve stravovacích zvyklostech. Ačkoliv se téma práce týká obou kuchyní, z většiny části se zaměřuji především na vietnamskou gastronomii a kulturu za účelem založení …víceAbstract:
The Aim of this work was to compare and research Vietnamese and Czech cuisine in the diet. Although the topic of the thesis concerns both cuisines ,I mostly focus on the Vietnamese gastronomy and culture in order to establish the future vietnamese restaurant. The analytical part of the processing methods used questionnaires and interviews solutions to future customers, doctors and cooks both national …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11903/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 8. 2014
- Vedoucí: Ing. Dana Johnová
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NGUYEN THI HUONG, Tra My. \textit{Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/gx5qfa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni
Adéla Kučerová -
Integrace vietnamské komunity do české společnosti za pomoci vietnamské kuchyně
Leona Mičková -
Volnočasové aktivity vietnamské komunity: generační proměna pojetí a způsobů trávení volného času
Aneta VRATISLAVSKÁ -
Přínos Obchodního centra SAPA pro kulturní turismus a rozvoj vietnamské gastronomie
Hong Ngoc Bui -
Gastronomie jako součást marketingu cestovního ruchu
Nicole Kuřátková -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová -
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
Vladimír Horký -
Historie České barmanské asociace a její vliv na současnou barovou scénu
Michal Novák