Anna Obleshchuk

Bakalářská práce

ANALÝZA TRADIČNÍ GASTRONOMIE S VYUŽITÍM LOKÁLNÍCH SUROVIN VE VYBRANÝCH REGIONECH

Anotace:
Předmětem bakalářské práce je analýza tradiční gastronomie s využitím lokálních surovin ve vybraných regionech. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí – teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá problematikou ruské gastronomie a popisuje jednotlivé regiony, jako jsou Centrální federální okruh a Chanty – Mansijský autonomní okruh. V praktické částí práce jsou popsány jednotlivé tradiční …více
Abstract:
The subject of the bachelor thesis is the analysis of traditional gastronomy using local ingredients in selected regions. The bachelor thesis is divided into two parts – theoretical and practical. The theoretical part deals with the problems of Russian gastronomy and describes the different regions, such as the Central Federal District and Khanty – Mansi Autonomous District. In the practical part of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.