ANALÝZA TRADIČNÍ GASTRONOMIE S VYUŽITÍM LOKÁLNÍCH SUROVIN VE VYBRANÝCH REGIONECH – Anna Obleshchuk
Anna Obleshchuk
Bakalářská práce
ANALÝZA TRADIČNÍ GASTRONOMIE S VYUŽITÍM LOKÁLNÍCH SUROVIN VE VYBRANÝCH REGIONECH
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je analýza tradiční gastronomie s využitím lokálních surovin ve vybraných regionech. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí – teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá problematikou ruské gastronomie a popisuje jednotlivé regiony, jako jsou Centrální federální okruh a Chanty – Mansijský autonomní okruh. V praktické částí práce jsou popsány jednotlivé tradiční …víceAbstract:
The subject of the bachelor thesis is the analysis of traditional gastronomy using local ingredients in selected regions. The bachelor thesis is divided into two parts – theoretical and practical. The theoretical part deals with the problems of Russian gastronomy and describes the different regions, such as the Central Federal District and Khanty – Mansi Autonomous District. In the practical part of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Národní kuchyně Ruska se zaměřením na porovnání západní a východní oblasti ruské gastronomie
Ekaterina Popova -
Gastronomie Ruska v cestovním ruchu
Nikita Baranov -
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
Iuliana Zashikhina -
Digitální učební materiály pro výuku rozšiřující ruské slovní zásoby - Gastronomie
Kamila Brunclíková -
Development Prospects for Viticulture and Winemaking in Selected Regions of the Russian Federation
Anna Ushakova -
Analysis of e-business start-up project in Russian food import
Ekaterina Khorkina -
Vliv socioekonomických faktorů na způsoby stravování (srování ČR a Ruska)
Anastasia Stepanova -
The term food in Indo-European languages
Ekaterina Smirnova
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Obleshchuk, A.
21. 4. 2022
Šustová, K.
12. 5. 2022
Obleshchuk, A.
19. 4. 2022