Bc. Jakub Horáček

Diplomová práce

Strategické řízení a rozhodování v restauračním provozu

Strategic management and decision-making of restaurant
Anotace:
Cílem diplomové práce je provedení analýzy vybraného restauračního zařízení a zjištěných informací bude navržen strategický plán vedoucí k naplnění stanovených cílů. Diplomová práce má dále za cíl odpovědět na výzkumné otázky, kterými jsou: 1. V jakém prostředí se pivovar Marina nachází a jaký má potenciál prosadit se v daném odvětví? 2. Kdo představuje pro pivovar Marina největší konkurenci a v jakých …více
Abstract:
The aim of this dissertation thesis is an analysis of the selected restaurant facility and the information gathered will be proposed strategic plan for the fulfillment of the objectives set. This thesis further aims to answer research questions, which are: 1. In what environment is the brewery Marina located and what has the potential to succeed in the industry? 2. Who is the biggest brewery Marina …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství