Bc. Jakub Horáček

Master's thesis

Strategické řízení a rozhodování v restauračním provozu

Strategic management and decision-making of restaurant
Abstract:
Cílem diplomové práce je provedení analýzy vybraného restauračního zařízení a zjištěných informací bude navržen strategický plán vedoucí k naplnění stanovených cílů. Diplomová práce má dále za cíl odpovědět na výzkumné otázky, kterými jsou: 1. V jakém prostředí se pivovar Marina nachází a jaký má potenciál prosadit se v daném odvětví? 2. Kdo představuje pro pivovar Marina největší konkurenci a v jakých …more
Abstract:
The aim of this dissertation thesis is an analysis of the selected restaurant facility and the information gathered will be proposed strategic plan for the fulfillment of the objectives set. This thesis further aims to answer research questions, which are: 1. In what environment is the brewery Marina located and what has the potential to succeed in the industry? 2. Who is the biggest brewery Marina …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2015
  • Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Reader: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management