Bohdana HOLÁŇOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii

Surfactants in the Food Technology
Anotace:
Cílem této práce je charakteristika základních typů povrchově aktivních látek. Popisy je-jich vlastností a struktury. Jejich využití v potravinářské technologii. V poslední části práce je rozebrán vliv těchto látek na lidský organismus.
Abstract:
The aim of this thesis is the characterization of the basic types of surfactants. Descriptions of their properties and structures. Their use in food technology. The last part is analyzed the effect of these substances on the human body.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013
Zveřejnit od: 15. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Aleš Mráček, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HOLÁŇOVÁ, Bohdana. Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe