Faktory ovlivňující spokojenost strávníků ve veřejném stravovacím zařízení – Bc. Ilona FROUZOVÁ
Bc. Ilona FROUZOVÁ
Diplomová práce
Faktory ovlivňující spokojenost strávníků ve veřejném stravovacím zařízení
Factors influenting satisfaction boarders in public catering facility
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na zjištění spokojenosti strávníků, žáků a studentů tří jihočeských školních stravovacích zařízení. Formou dotazníkového šetření byly zjišťovány názory na spokojenost s pestrostí nabídky jídel, kvalitou jídla, atmosférou jídelny a chováním personálu a na celkovou spokojenost s jídelnou. Spokojenost strávníků v různých jídelnách se liší v jednotlivých aspektech i v celkovém …víceAbstract:
The diploma thesis focuses on ascertaining the satisfaction of boarders, pupils and students of three school lunchroom in South Bohemia. Through a questionnaire, their opinions on variety, quality, atmosphere of the place and the attitude of the staff were ascertained, as was the overall satisfaction with the lunchroom. The satisfaction of boarders differs in individual aspects, in overall perspective …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2015
Zveřejnit od: 24. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FROUZOVÁ, Ilona. \textit{Faktory ovlivňující spokojenost strávníků ve veřejném stravovacím zařízení}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/hsieb9/.
Jak správně citovat práci
FROUZOVÁ, Ilona. Faktory ovlivňující spokojenost strávníků ve veřejném stravovacím zařízení. Č. Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy
Filip Machala -
Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
Michaela PEČENKOVÁ -
Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách
Ema PEŠKOVÁ -
Hodnocení pestrosti stravování středoškolských studentů ve vybraných školních jídelnách
Veronika BEČKOVÁ -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
Miroslav Machek -
Kvalita služeb turistických informačních center
Tereza ŠAŠKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva