Školní stravování z pohledu žáků základní školy – Bc. Aneta Petříková
Bc. Aneta Petříková
Bakalářská práce
Školní stravování z pohledu žáků základní školy
School catering from the perspektive of pupils at primary school
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje problematice školního stravování z pohledu žáků základní školy. Teoretická část práce poskytuje informace o výživě. Zaměřuje na výživu dětí a dospívajících a rozvoj jejich chuťových preferencí. Kromě toho se věnuje především aktuálnímu školnímu stravování a na závěr poskytuje informace o předmětu výchova ke zdraví podle Rámcově vzdělávacího programu pro základní vzdělávání …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused to issues of school catering from the perspektive of pupils at primary school. The theoretical part provides information about nutrition. I tis focused on nutrition of children and teens and development of their taste preferences. It also deals with current school catering and finally provides informations about subject of health education according to framework education …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 4. 2015
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/mfogf/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2015
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
- Oponent: PhDr. Mgr. Jitka Slaná Reissmannová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství výchovy ke zdraví pro základní školy
Práce na příbuzné téma
-
Školní stravování žáků základních škol
Eva Lapešová -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
Michaela PEČENKOVÁ -
Současné školní stravování se zaměřením na školní bufety a prodejní automaty
Marcela Rábová -
Analýza kvality stravování ve vybrané školní jídelně a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše
Zdeněk STAROBA -
Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Eliška MALCOVÁ -
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
Josef NAVRÁTIL -
Optimalizace uživatelského poplatku za školní stravování
Simona Stupková