Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji – Bc. Tereza COUFALOVÁ
Bc. Tereza COUFALOVÁ
Bakalářská práce
Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji
The market for sheep and goat dairy product in South Bohemia region
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo provést průzkum nabídky ovčích a kozích mléčných produktů u malých farmářů a v obchodní síti v Jihočeském kraji, a vyhodnotit poptávku zákazníků po těchto výrobcích. Průzkum sortimentu byl prováděn vlastním šetřením u 15 malých farmářů v Jihočeském kraji a dále ve čtyřech supermarketech. Pro zjištění informací o poptávce zákazníků o tyto výrobky byl vytvořen jednoduchý dotazník …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis was to evaluate an offer of sheep and goat dairy products from small local farmers in the South Bohemian region and in the local sales network, and additionally to evaluate customer´s demand for these products. The assortment survey was carried out by own research of 15 small farmers in the South Bohemian region and also in four supermarkets. An online questionnaire was …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
COUFALOVÁ, Tereza. Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji. Č. Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
Lenka ADÁMKOVÁ -
Použití metody MALDI-TOF k detekci falšování kozího a ovčího mléka mlékem kravským
Kristýna Řehořová -
Použití metody NMR k detekci falšování kozího a ovčího mléka mlékem kravským
Šárka Altmannová -
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
Jakub Mazur -
Vliv podmínek zpracování suroviny na průběh výroby a výsledný mlékárenský produkt
Daniela Strnadová -
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
Petra VAROUSOVÁ -
Mléčné výrobky ve výživě adolescentů
Denisa Staňková -
Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení
Hedvika BÁRTOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva