Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji – Bc. Tereza COUFALOVÁ
Bc. Tereza COUFALOVÁ
Bachelor's thesis
Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji
The market for sheep and goat dairy product in South Bohemia region
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo provést průzkum nabídky ovčích a kozích mléčných produktů u malých farmářů a v obchodní síti v Jihočeském kraji, a vyhodnotit poptávku zákazníků po těchto výrobcích. Průzkum sortimentu byl prováděn vlastním šetřením u 15 malých farmářů v Jihočeském kraji a dále ve čtyřech supermarketech. Pro zjištění informací o poptávce zákazníků o tyto výrobky byl vytvořen jednoduchý dotazník …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis was to evaluate an offer of sheep and goat dairy products from small local farmers in the South Bohemian region and in the local sales network, and additionally to evaluate customer´s demand for these products. The assortment survey was carried out by own research of 15 small farmers in the South Bohemian region and also in four supermarkets. An online questionnaire was …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
COUFALOVÁ, Tereza. \textit{Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2020. Available from: https://theses.cz/id/huixvz/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
COUFALOVÁ, Tereza. Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji. Č. Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Animal husbandry / Zootechnika
Theses on a related topic
-
Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
Lenka ADÁMKOVÁ -
Použití metody MALDI-TOF k detekci falšování kozího a ovčího mléka mlékem kravským
Kristýna Řehořová -
Použití metody NMR k detekci falšování kozího a ovčího mléka mlékem kravským
Šárka Altmannová -
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
Jakub Mazur -
Vliv podmínek zpracování suroviny na průběh výroby a výsledný mlékárenský produkt
Daniela Strnadová -
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
Petra VAROUSOVÁ -
Mléčné výrobky ve výživě adolescentů
Denisa Staňková -
Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení
Hedvika BÁRTOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights