Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem – Bc. Lenka JEDLIČKOVÁ
Bc. Lenka JEDLIČKOVÁ
Bachelor's thesis
Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem
Microbiological and sensory quality of the cheese products with fracture
Anotácia:
Předmětem této práce bylo studium vlivu doby skladování na mikrobiální jakost sýrových výrobků s lomem. Pro zajištění objektivních výsledků bylo sledováno široké spektrum mikroorganizmů. Výsledky mikrobiologického rozboru byly kvantitativně vyhodnoceny v pěti časových intervalech. Po šesti měsících skladování byl pozorován výrazný nárůst počtu mikroorganizmů. Pravděpodobnou příčinou byla sekundární …viacAbstract:
The subject of this bachelor thesis was study effect of storage life on microbial quality of cheese products with fracture. For resource objective results was monitoring versatile spectrum of microorganisms. Results of microbiology analysis were evaluated quantitatively in five time intervals. The number of microorganisms was increased after six months of storage life. Probable cause was secondary …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor:
7698
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JEDLIČKOVÁ, Lenka. Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2028
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů
Marta KOUTSKÁ -
Zvýšení hodinového výkonu výrobní linky v oblasti betonářských drtí a možnosti rozšíření sortimentu výrobků v kamenolomu Lom Klecany s.r.o.
Jan Hojka -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová