Marketingový plán vybraného podniku cestovného ruchu – reštaurácia Aura – Andrea Repčíková
Andrea Repčíková
Diplomová práce
Marketingový plán vybraného podniku cestovného ruchu – reštaurácia Aura
Marketing plan of a selected company in the tourism sector- restaurant Aura
Anotace:
Predmetom diplomovej práce je vytvorenie marketingového plánu pre reštauráciu nachádzajúcu sa na Slovensku, konkrétne reštauráciu Aura. Práca je rozdelená do dvoch celkov. Prvým je teoretické vymedzenie základných pojmov marketingového plánovania. Druhú časť tvorí samostatný marketingový plán, ktorého súčasťou je okrem iného PESTLE analýza Slovenskej republiky, analýza vnútorného prostredia firmy a …víceAbstract:
The subject of the presented Master´s thesis is to create a marketing plan for the restaurant located in Slovakia, namely restaurant Aura. The thesis is divided into two parts. The first part is theoretical with definition of the basic termonology of marketing planning. The second part presents a specific marketing plan which includes, among other things PESTLE analysis of the Slovak Republic, analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 1. 2016
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/52949
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 1. 2017
- Vedoucí: Zdenka Petrů
- Oponent: Jarmila Indrová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/52949
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of the impacts of climate change on forest ecosystem services: effects on socio-economic benefits in the North-Central Region of Namibia
Andreas Nikodemus -
Economic Analysis of Mechanised Cocoa Production: A study Case of Amenfi West, Ghana
Solomon Boafo -
Tourism Analysis of the City of Kyiv
Oleksii Makhniuk -
Podnikatelský záměr založení rodinného podniku West ranč & Restaurant
Rýdlová Rýdlová -
Strategická analýza rodinné firmy Restaurant Helmahof
Hana Zavadilová -
Budování brandu v gastronomii: FitFoodie Restaurant
Tereza Vojáčková -
Business Plan for Opening a Cinnabon Restaurant Franchise in Prague
Kristina Shelest -
Business Plan of Fast Food Restaurant SushiGO
Duong Hung Le Van