Jan KNOTEK

Bachelor's thesis

Mléčný tuk

Milk fat
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá stanovením mléčného tuku u čerstvě nadojeného kravského mléka. V části teoretické jsou popsány základní složky kravského mléka zaměřeného na tuk a jeho další technologické zpracování. V praktické části je popsáno stanovení mléčného tuky, které bylo provedeno metodou pomocí Berbera a automatického analyzáturu MilkoScope Julia C5.
Abstract:
Bachelor's thesis deals with the determination of milk fat in fresh milk of cow's milk. The theoretical part describes the basic components of cow's milk fat and focusing on its further technological processing. In the practical part describes the determination of milk fat, which was carried out using the method of Berber and automatic analyzáturu MilkoScope Julia C5.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Zverejniť od: 27. 5. 2009
Identifikátor: 7702

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2009
  • Vedúci: Ing. Markéta Šípalová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KNOTEK, Jan. Mléčný tuk. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies