Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy – Mgr. David Růžička
Mgr. David Růžička
Bachelor's thesis
Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy
Food composition and energy value foodstuff with concentrating on first child non-dairy feeding
Anotácia:
Bakalářská práce „Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy“ shrnuje informace o výživě, složení potravin a energetické hodnotě stravy. První část se zabývá základními pojmy týkající se složení potravin, jednotlivými živinami, energetickou bilancí a tabulkami energetických hodnot potravin. Druhá část pojednává o výživě dětí, výživových doporučeních, složení …viacAbstract:
Bachelor thesis „Food composition and energy value foodstuff with concentrating on first child non-dairy feeding“ recapitulate informations on nutrition, food composition and energy value foodstuff. First part deals basic concepts related to food composition, essential nutrients, energy balance and tables of energy value foodstuff. Second part is about child nutrition, dietary recommendations, composition …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2011
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/cixvy/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2011
- Vedúci: Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasaryk University
Faculty of Sports StudiesBachelor programme / odbor:
Physical Education and Sport / Special Education of Security Sections
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
Lenka Fišarová -
Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
Lukáš Zahradníček -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Zdravá výživa,její význam a produkty výživy
Iva Ježková -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová -
Výživa kriticky nemocných
Kateřina Menšíková -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová