Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji – Ing. Jana Šílená
Ing. Jana Šílená
Diplomová práce
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
Charakteristics of gastronomic establishments in the Central Bohemia
Anotace:
Předložená práce se zabývá charakteristikou gastronomických provozoven ve Středočeském kraji, konkrétně okresy Kutná Hora, Mělník, Nymburk, Příbram, Rakovník, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Čelákovice. Kromě základního přehledu teoretických konceptů spojených s tématem nabízí práce popis jednotlivých okresů a jejich zajímavosti z hlediska cestovního ruchu. Stěžejní částí tohoto rozboru je celková …víceAbstract:
This thesis is dealing with characteristics of gastronomic establishments in the Central Bohemia region, namely in districts of Kutná Hora, Mělník, Nymburk, Příbram, Rakovník, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, and Čelákovice. Beside basic overview of theoretic concepts of the topic, the thesis offers description of particular districts and their tourist attractions. The central point of this thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/7799/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Ladislava Modrovičová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠÍLENÁ, Jana. \textit{Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/ijgqjx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
Veronika Holecová -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
Edita Pokorná -
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Petra Neumanová -
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Inflace a její vliv na chování zákazníků ve vybraných gastronomických podnicích
Vendula Pernicová -
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
Matúš Kučera -
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Milada FEDOROVÁ