Petra Vaňková

Bachelor's thesis

Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje

Current Issues of Meat Processing and Marketing of Meat Products in Different Sales Modes
Abstract:
Správné provedení porážky prasete má velký vliv na kvalitu a vlastnosti masa. Dodržování welfare zvířat kontroluje Státní veterinární správa. Návaznost technologických kroků výroby masných výrobků je důležitá pro konečné senzorické i hygienické vlastnosti. Pokud má být výrobek uveden na trh, musí být vyroben ve schváleném a registrovaném provozu a maso pocházet ze schválených jatek. Pokud jsou splněny …more
Abstract:
The correct way of slaughtering a pig has a great influence on the quality and characteristics of the meat. Compliance with the welfare of animals is controlled by the State Veterinary Administration. The consistency of the technological steps in the production of meat products is important for the final sensory and hygiene characteristics. If the product is to be placed on the market, it must be produced …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2024
  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta