Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022 – Bc. Veronika Holecová
Bc. Veronika Holecová
Diplomová práce
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
Price policy of gastronomic establishments in Prague in years 2018 - 2022
Abstract:
The master dissertation, which focuses on the topic Price policy of gastronomic establishments in Prague in years 2018-2022, focuses on the main events that occurred in the outlined years and traces how these events influenced the development of the price policy of individual establishments. The purpose of the thesis is to evaluate how the gastronomic enterprises used price when the market situation …víceAbstract:
Diplomová práca, ktorá sa zameriava na tému Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022 sa zameriava na hlavné udalosti, ktoré vo vytýčených rokoch nastali a sleduje, ako tieto udalosti ovplyvnili vývoj cenovej politiky jednotlivých podnikov. Cieľom práce je zhodnotiť, ako je zhodnotiť, ako gastronomické podniky využívali cenu pri zmene trhovej situácie v sledovanom období rokov …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/cxeen/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2023
- Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOLECOVÁ, Veronika. \textit{Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/il6o7l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Psychologické aspekty rozhodovania spotrebiteľa v gastronomických zariadeniach
Richard Bielik -
BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach
Alena Luptáková -
Podnikatelský zámer nového gastronomického zariadenia
Peter Mokrý -
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
Daniel Banič -
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
Daria Orlova -
The perspective of the Russian market in strategic development in the field of in innovation on the Example of Memsource
Elizaveta Makarova -
Enterprise's Organisational Structure Development in Market Economy
Alexander Andreev