Bc. Veronika Holecová

Diplomová práce

Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022

Price policy of gastronomic establishments in Prague in years 2018 - 2022
Abstract:
The master dissertation, which focuses on the topic Price policy of gastronomic establishments in Prague in years 2018-2022, focuses on the main events that occurred in the outlined years and traces how these events influenced the development of the price policy of individual establishments. The purpose of the thesis is to evaluate how the gastronomic enterprises used price when the market situation …více
Abstract:
Diplomová práca, ktorá sa zameriava na tému Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022 sa zameriava na hlavné udalosti, ktoré vo vytýčených rokoch nastali a sleduje, ako tieto udalosti ovplyvnili vývoj cenovej politiky jednotlivých podnikov. Cieľom práce je zhodnotiť, ako je zhodnotiť, ako gastronomické podniky využívali cenu pri zmene trhovej situácie v sledovanom období rokov …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/cxeen/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2023
  • Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství