Analýza pracovných postupov spoločnosti McDonald's – Peter Trnka
Peter Trnka
Bachelor's thesis
Analýza pracovných postupov spoločnosti McDonald's
Analysis of workflows in McDonald's
Abstract:
We analyze working procedures, thanks to which McDonald's can be taken as leader in market with fast-food restaurants.Abstract:
Analyzujeme pracovné postupy, vďaka ktorým, môže McDonald's zaujať výsostné postavenie na trhu fast-food reštaurácií.
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15426/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TRNKA, Peter. \textit{Analýza pracovných postupov spoločnosti McDonald's}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/jnwej2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Fast food a obézne deti
Nikola Kozelková -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská -
Teenager a fast food
Veronika Pikartová -
Fast Food Billboard Advertising: Discourse Analysis
Veronika Schmidtová -
Podnikatelský plán pro založení pizzerie ve stylu fast food
Polina Ivanchenko -
The Language of Advertising: Analysis of Advertising Slogans in Fast Food Industry
Adela Pilátová -
Podnikatelský plán Fit Fast Food
Petra Marcolová