Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské – Kateřina CAHLÍKOVÁ, DiS.
Kateřina CAHLÍKOVÁ, DiS.
Bachelor's thesis
Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské
Quality Assurance Systems in Bread Wheat Storage
Abstract:
V této teoretické bakalářské práci jsou stručně popsány obvyklé způsoby skladování pšenice potravinářské v České republice, vliv skladování na změny kvalitativních parametrů a nástroje, které jsou vhodné pro implementaci systémů managementu kvality s možností uplatnění v podmínkách společností, které ji skladují. Následně byl vybrán jeden z nástrojů a popsáno jeho uplatnění v konkrétním podniku.Abstract:
Described in this bachelor?s thesis are the usual ways of storing food wheat in the Czech Republic, the impact of storing on the changes of qualitative parameters and the tools sui-table for implementing the systems of quality management, applicable in companies storing the food wheat. Consequently the most suitable tool has been chosen and its applicability in a real company has been described.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 8. 2011
Identifier:
22720
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CAHLÍKOVÁ, Kateřina. \textit{Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/jtcoa1/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
CAHLÍKOVÁ, Kateřina. Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 15. 08. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Aplikace technické specifikace ČSN EN ISO/TS 16949:2009 na požadavky normy ČSN EN ISO 9001:2009
Eva Vaňková -
Aplikace normy ČSN EN ISO 4287 a ČSN EN 4288 na polymerní materiály
Jan Pavlík -
Postup při zavádění systému řízení jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2001 a postupný přechod na požadavky normy ČSN EN ISO/TS 16 949:2002 ve společnosti Donaldson Czech Republic s.r.o.
Jiří JEŽEK -
Implementace systému norem ČSN EN ISO 14001:2005, OHSAS 18001:1999 do firmy se zavedeným systémem ČSN EN ISO 9001:2001
Zdeněk Franta -
Změny v požadavcích normy ČSN EN 13262 a jejich naplnění ve vybrané organizaci
Matěj Vyskočil -
Zavedení, udržování a zlepšování systému managementu kvality ve vybrané zkušební laboratoři dle normy ČSN EN ISO/IEC 17025:2018
Michal Smahel -
Vliv vlhkosti na jakost laserového řezu a její hodnocení podle normy ČSN EN ISO 9013
Jiří Peňáz -
Hodnocení jakosti obrobeného povrchu dle ČSN EN ISO 4287 a ČSN EN ISO 4288
Libor TOMANEC