Jan Sečka
Bakalářská práce
Fortifikovaná vína Portugalska
Fortified Wines of Portugal
Anotace:
Práce na téma „Fortifikovaná vína Portugalska“ si klade za cíl ucelit informace o fortifikovaných vínech, portugalských vinařských regionech, portském vínu a Madeiře. Práce seznamuje s jednotlivými vinařskými regiony v Portugalsku, pěstováním a výrobou. Dále se zpracováním včetně kontroly kvality portugalských fortifikovaných vín.Abstract:
The topic of the thesis "Fortified Wines of Portugal" aims to provide information of fortified wines, Portugal's wine regions, port wine and Madeira. The thesis introduces the various wine regions in Portugal, cultivation and production. Furthermore, by processing or checking the quality of Portuguese fortified wines.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Michal Kumšta, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Výroba fortifikovaných vín se zaměřením na vermuty.
Marie Jelínková -
Srovnání těkavých aromatických sloučenin u základních a fortifikovaných vín
Jana Košková -
Možnosti výroby fortifikovaných vín
Michaela Kulhánková -
Možnosti vinifikace fortifikovaného vína
Martin Hanúsek -
Aromatizovaná a dolihovaná vína.
Romana Marešová