Psychologické aspekty rozhodovania spotrebiteľa v gastronomických zariadeniach – Bc. Richard Bielik
Bc. Richard Bielik
Diplomová práce
Psychologické aspekty rozhodovania spotrebiteľa v gastronomických zariadeniach
Psychological aspects of the diner's decision in a gastronomy establishment
Abstract:
Diploma thesis is focused to research, which of the psychological aspects influence the decision making of the customer when selecting a gastronomical establishment.Abstract:
Diplomová práca je zameraná na výskum psychologických aspektov, ktoré ovplyvňujú rozhodovanie spotrebiteľa pri výbere gastronomických zariadení.
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/k3jgr/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2018
- Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BIELIK, Richard. \textit{Psychologické aspekty rozhodovania spotrebiteľa v gastronomických zariadeniach}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/k1wtt3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Psychológia reklamy - Vplyv reklamy na dieťa
Barbora BUČKOVÁ -
Využití psychologie reklamy v internetovém copywritingu
Veronika Líšková -
Dizajn reklamy z pohladu neuromarketingu
Kristína Birošová -
Vnímanie reklamy určitým segmentom spoločnosti (vysokoškolák, žena na materskej)
Martina Cseriová -
Reklama - lexikálny fenomén
Andrea Michajlová -
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
Daniel Banič -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
Daria Orlova