Bc. Bystrík Sloboda

Diplomová práce

Vplyv technológie medového vína na jeho organoleptické parametre.

Vliv technologie medového vína na její organoleptické parametry
Anotace:
Diplomová práce na téma "Vliv technologie medového vína na její organoleptické parametry" byla připravena na Ústave posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně v letech 2021/2022. Práce se zabývala technologickými postupy a surovinami, které působily na vzhled, vůni a chuť medového vína. V praktické části byla medová vína z květinového a medovicového …více
Abstract:
The diploma thesis on "The influence of honey wine technology on its organoleptic parameters" was prepared at the Institute of Post-Harvest Technologies of Horticulture at the Faculty of Horticulture of the Mendel University in Brnoin the years 2021/2022. The thesis dealt with the technological procedures and raw materials that influenced the appearance, aroma and taste of honey wine. In the practical …více
Abstract:
Diplomová práca na tému ,,Vplyv technológie medového vína na jeho organoleptické parametre“ bola vypracovaná na Ústave posklizňové technológie záhradníckych produktov na Zahradníckej fakulte Mendelovej Univerzity v Brne v rokoch 2021/2022. Práca sa zaoberala technologickými postupmi a surovinami, ktoré pôsobili na vzhľad, vôňu a chuť medového vína. V praktickej časti boli vyrobené medové vína z kvetového …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2022
  • Vedoucí: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
  • Oponent: Vratislav Nakvasil, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství