Vplyv technológie medového vína na jeho organoleptické parametre. – Bc. Bystrík Sloboda
Bc. Bystrík Sloboda
Diplomová práce
Vplyv technológie medového vína na jeho organoleptické parametre.
Vliv technologie medového vína na její organoleptické parametry
Anotace:
Diplomová práce na téma "Vliv technologie medového vína na její organoleptické parametry" byla připravena na Ústave posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně v letech 2021/2022. Práce se zabývala technologickými postupy a surovinami, které působily na vzhled, vůni a chuť medového vína. V praktické části byla medová vína z květinového a medovicového …víceAbstract:
The diploma thesis on "The influence of honey wine technology on its organoleptic parameters" was prepared at the Institute of Post-Harvest Technologies of Horticulture at the Faculty of Horticulture of the Mendel University in Brnoin the years 2021/2022. The thesis dealt with the technological procedures and raw materials that influenced the appearance, aroma and taste of honey wine. In the practical …víceAbstract:
Diplomová práca na tému ,,Vplyv technológie medového vína na jeho organoleptické parametre“ bola vypracovaná na Ústave posklizňové technológie záhradníckych produktov na Zahradníckej fakulte Mendelovej Univerzity v Brne v rokoch 2021/2022. Práca sa zaoberala technologickými postupmi a surovinami, ktoré pôsobili na vzhľad, vôňu a chuť medového vína. V praktickej časti boli vyrobené medové vína z kvetového …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2022
- Vedoucí: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Vratislav Nakvasil, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
Jiří PRÁŠEK -
Systémy senzorického hodnocení vín.
Andrea Kuchyňková -
Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
Antonina Zaluzhna -
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
Michaela Voborníková -
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
Zdeněk Řihák -
Výroba a hodnocení ovocných vín.
Monika Hrubá -
Hodnocení autenticity vín s označením VOC Znojmo
Dagmar Tlapáková -
Kvalitativní a senzorické porovnání vín vyrobených v sudech s různým původem dřeva
Štěpán Tesařík