Biopotraviny v retailových řetězcích – Karolína Pavlíčková
Karolína Pavlíčková
Bakalářská práce
Biopotraviny v retailových řetězcích
Organic food in retail chains
Anotace:
Produkce biopotravin představuje šetrnější přístup k životnímu prostředí a mimo jiné má pozitivní vliv na zachování biodiverzity. Tato bakalářská práce se zabývá problematikou biopotravin v retailových řetězcích na českém trhu. Hlavním cílem práce je zhodnotit nabídku biopotravin na českém trhu v online prostředí a provést cenové srovnání. K dílčím cílům se řadí vyhodnocení postoje spotřebitelů k biopotravinám …víceAbstract:
The production of organic food represents an environment-friendly approach. Among other things, organic food has a positive impact on biodiversity preservation. This bachelor thesis concentrates on organic food in retail chains on the Czech market. The main aim of the thesis is to evaluate a range of organic food offered by online stores in the Czech Republic and to execute price comparison. The secondary …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 2. 2020
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/81868
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 1. 2021
- Vedoucí: Alena Filipová
- Oponent: Jiří Zeman
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/81868
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská