Analýza procesov riadenia stravovacieho úseku vybraného hotelu – Bc. Tomáš Varga
Bc. Tomáš Varga
Master's thesis
Analýza procesov riadenia stravovacieho úseku vybraného hotelu
Analysis of the business processes in Food and Beverage part of selected hotel
Abstract:
The topic of master´s dissertation „ Analysis of the business processes in Food and Beverage part of selected hotel“ is the analysis of the business processes in Food and Beverage part of hotel Motel One in Prague. The main target of this thesis is to describe, model and evaluate current state of processes that operate in selected part of hotel. In the theoretical part of this thesis is description …viacAbstract:
Témou diplomovej práce „Analýza procesov riadenia stravovacieho úseku vybraného hotelu“ je analýza procesov stravovacieho úseku hotelu Motel One v Prahe. Hlavným cieľom práce je identifikovať, popísať, modelovať a zhodnotiť momentálny stav procesov, ktoré pôsobia v hoteli a v stravovacom úseku. V teoretickej časti práce je popísané procesné riadenie s následným vysvetlením rôznych metodík modelovania …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/cjdi6/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
- Vedúci: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VARGA, Tomáš. \textit{Analýza procesov riadenia stravovacieho úseku vybraného hotelu}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/kczvvw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Zhodnocení investičního záměru výstavby ubytovacího zařízení
Petr Burša -
Application of Pinterest as a marketing tool for Bloggers in the food and beverage industry
Nerva Vikramshekhar -
Digital marketing trends in food and beverage industry
Ulviyya Movla-zada -
Food and beverage consumption trends following KOLs: an explosive phenomenon in Vietnam
Chi Mai Nguyen -
The application of a subscription-based business model in the food and beverage industry
Aiman Al Masani -
Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence
Tereza Kalouskova -
Využitie revenue managementu v oblasti Food and Beverage
Adela Džambová -
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
Martin Barák