Veronika ŠKRABALOVÁ

Bachelor's thesis

Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.

Manufacturing principle and the range of canned meat in the market network in the Czech Republik
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu masových konzerv. Cílem práce je popis technologie výroby zpracování masa na masové konzervy a analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR. Je zde popsána technologie zpracování masa na masové konzervy, stroje a zařízení na jejich zpracování.
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the production of canned meat. The objectiv of labor is description of meat processing technology for canned meat and analysis of the range of canned meat in the market network in the Czech Republic. This labor describes the processing technology of tinned meat, machinery and equipment for processing.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 22716

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 6. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠKRABALOVÁ, Veronika. Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies