Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR. – Veronika ŠKRABALOVÁ
Veronika ŠKRABALOVÁ
Bachelor's thesis
Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.
Manufacturing principle and the range of canned meat in the market network in the Czech Republik
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu masových konzerv. Cílem práce je popis technologie výroby zpracování masa na masové konzervy a analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR. Je zde popsána technologie zpracování masa na masové konzervy, stroje a zařízení na jejich zpracování.Abstract:
The bachelor thesis is focused on the production of canned meat. The objectiv of labor is description of meat processing technology for canned meat and analysis of the range of canned meat in the market network in the Czech Republic. This labor describes the processing technology of tinned meat, machinery and equipment for processing.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
22716
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2011
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠKRABALOVÁ, Veronika. \textit{Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/kgx93b/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠKRABALOVÁ, Veronika. Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
Rudolf Gábor -
Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
Martin Janulík -
Finanční analýza společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a.s. z pohledu věřitele
Adam Čepec -
Finanční analýza společnosti Maso Jičín, s. r. o.
Tomáš Turek -
Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
Marie Nevrklová -
Sušené maso a jeho výroba
Andrea Kútna