Lukáš Krepindl

Bakalářská práce

Návrh nového gastronomického konceptu

Proposal for a New Culinary Concept
Anotace:
Předkládaná bakalářská práce se skládá z několika částí. V teoretické části této práce na téma Návrh nového gastronomického konceptu se zaměřuji na stávající koncepty restaurací Potrefená husa a The Pub - Pilsner Unique bar (dále jen „The Pub“). Pomocí komparativní metody se u každého jednotlivého konceptu zabývám tím, jak daná restaurace vypadá, jaká je nabídka pokrmů a nápojů a také se zaměřuji na …více
Abstract:
In the theoretical part of the thesis proposal for a new culinary concept focuses on existing concepts Potrefená husa and The Pub - Pilsner Unique Bar (hereinafter referred to as " The Pub" ) . Using comparative methods I will focus on these gastronomic concepts , where each individual concept focuses on how a given restaurant looks like , what is the offer of food and drinks and also focuses on breweries …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Věra Vyhnisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví