Vendula Thomesová
Bachelor's thesis
Marketing města Český Brod
Marketing of the town Český Brod
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá marketingem města Český Brod. Cílem práce je zanalyzování marketingových aktivit města a následné navrhnutí doporučení na zlepšení. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z teorie marketingu cestovního ruchu. Praktická část nejprve představuje město Český Brod a poté se věnuje zhodnocení marketingových aktivit města. Tato analýza je uskutečněna formou SWOT analýzy …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with marketing of the town Český Brod. The aim of the thesis is to analyze marketing activities of the town and to recommend improvements. The theoretical part defines the basic terms of the theory of tourism marketing. The practical part firstly introduces Český Brod and evaluates marketing activities of the town. This analysis is carried out in the form of SWOT analysis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2014
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/45576
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2015
- Supervisor: Pavel Švanda
- Reader: Martin Luštický
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/45576
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management
Theses on a related topic
-
Marketingový mix destinace cestovního ruchu
Dagmar Šimková -
Marketingový mix na příkladu cestovní kanceláře FEDE
Karel Buriánek -
Marketingový mix cestovní agentury INTACT
Diana Rosová -
Marketingový komunikační mix vybrané cestovní agentury
Marek Kytka -
Marketingový mix cestovního ruchu na příkladu daného zařízení
Markéta Paclíková -
Marketingový mix rekreačního střediska Tesla Horní Bečva
Štěpán Španihel -
Marketingový mix CA Vysočina Tour
Martin Vojta -
Marketingový mix a inovace v pizzerii Vosíme
Petr Navrátil