Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů – Eliška HALÁMKOVÁ
Eliška HALÁMKOVÁ
Diplomová práce
Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů
Sensory evaluation of selected milk products
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo provést pomocí některé z metod senzorické analýzy vyhodnocení vybraných mléčných produktů. Na základě navrženého dotazníku se provedl zároveň průzkum týkající se spotřeby a obliby vybraných komodit. Diplomová práce byla součástí řešení projektu OP VK CZ.1.07/2.3.00/09.0081: "Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství".Abstract:
The aim of this thesis was carried out using one of the methods of analysis of sensory evaluation of selected dairy products. Based on the proposed questionnaire survey carried out simultaneously on consumption and preference for selected commodities. The thesis was part of the project ECOP CZ.1.07/2.3.00/09.0081: "Comprehensive training of human resources in the dairy."
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2012
Zveřejnit od: 27. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HALÁMKOVÁ, Eliška. Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů. Č. Bud., 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor
Práce na příbuzné téma
-
Kysané mléčné výrobky ve výživě dospělých
Roman MEZEY -
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
Anton Miroshnichenko -
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
Sára HONZEJKOVÁ -
Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů
Karolína HÁLOVÁ -
Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
Kristýna DOUBRAVOVÁ -
Senzorické hodnocení rostlinných nápojů jako náhrady mléka
Helena Kmječová -
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
Žaneta Olbertová -
Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
Veronika BLÁHOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses kpm5pd kpm5pd/2
16. 5. 2012