Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství – Jana Lattonová
Jana Lattonová
Bakalářská práce
Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství
Sheep milk utilization in food processing
Anotace:
Bakalářská práce na téma Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství je přehlednou literární rešerší zabývající se možnostmi využití ovčího mléka, jeho složením a odlišnostmi od mléka jiných zvířat, možnostmi zpracování v potravinářském průmyslu a jeho vlivem na lidské zdraví. Práci lze rozdělit na dvě části. První, obecná část pojednává o domestikaci, historii chovu ovcí a nemocech v chovech ovcí …víceAbstract:
The bachelor thesis on Possibilities of sheeps milk in the food industry, is a literature review dealing with the possibilities of using sheeps milk, its composition and its differences from the milk of other animals, its processing capabilities in the food industry and its impact on human health.The bachelor thesis is divided into two parts. First, the general section discusses the domestication history …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LATTONOVÁ, Jana. \textit{Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/krkwa9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Speciální chovy
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
Daria Churiakova -
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
Magdaléna Zvonková -
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
Viktorie Omelková -
Fermentované mléčné výrobky
Jitka VESELÁ -
Fermentované mléčné nápoje
Karolína Horáková -
Economic Analysis of Health Aspects of Milk Consumption
Michaela Grasserová -
Zhodnocení prospěšnosti konzumace mléka v rozvojových zemích
Tomáš David -
Preference konzumace mléka a mléčných výrobků u žáků základních škol
Nikola LOVĚTÍNSKÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva