Pivní turismus jako podforma gastroturismu v Moravskoslezském kraji – Bc. Dominik Vengel
Bc. Dominik Vengel
Bachelor's thesis
Pivní turismus jako podforma gastroturismu v Moravskoslezském kraji
Beer Tourism as a Subform of Gastrotourism in the Moravian-Silesian Region
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá pivním turismem jako podformou gastronomického turismu v Moravskoslezském kraji. Hlavním cílem práce je odpovědět na dvě výzkumné otázky, zaměřené na stanovení profilu typického účastníka pivního turismu a vyhodnocení úrovně propagace tohoto druhu turismu v Moravskoslezském kraji. Pro získání odpovědí bylo provedeno dotazníkové šetření s účelovým výběrem respondentů a výsledky …viacAbstract:
The bachelor thesis deals with beer tourism as a subform of gastronomic tourism in the Moravian-Silesian Region. The main objective of the thesis is to answer two research questions, aimed at determining the profile of a typical participant of beer tourism and evaluating the level of promotion of this type of tourism in the Moravian-Silesian Region. In order to obtain the answers, a questionnaire survey …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/lxmrz/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
- Vedúci: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VENGEL, Dominik. \textit{Pivní turismus jako podforma gastroturismu v Moravskoslezském kraji}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/kvze2c/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Tourism
Práce na příbuzné téma
-
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu
Alica Žilková -
Analýza produktové nabídky vybraných cestovních kanceláří v souladu s aktuálními trendy cestovního ruchu.
Martin Dudla -
Vliv gastronomického cestovního ruchu na rozvoj regionu - Itálie
Veronika Losoncziová -
Management gastronomicky orientovaných festivalů a jejich význam v cestovním ruchu
Karolína Žaludová -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Regionální produkty a tradice a jejich využití v cestovním ruchu
Kristýna Urválková