Dominika Mištová

Bachelor's thesis

Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu

Technology of Brined cheeses
Abstract:
Tato bakalářská práce je věnována tématu: Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu. První část literárního přehledu se zabývá samotnou primární surovinou pro výrobu sýrů. Kapitola mléko jako samotná základní surovina pro výrobu je popsána v první části bakalářské práce, od složení, zastoupení jednotlivých mléčných komponentů až po vlastnosti. Další část práce je věnována samotné technologii výroby …more
Abstract:
This bachelor thesis is deals with the theme: Technology of Brined cheeses. First part of literary overview deals with very primary material for cheese production. Chapter milk as very fundamental material for production is described in first part of this bachelor thesis, from structure, representation of individual milk components to their characteristics. The next part of the thesis is deals with …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Alena Saláková, Ph.D.
  • Reader: Hana Zachovalová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta