Mikrobiální kontaminace baleného masa – Kateřina Cholastová
Kateřina Cholastová
Bakalářská práce
Mikrobiální kontaminace baleného masa
Microbial contamination of packaged meat
Anotace:
V bakalářské práci je popsána mikroflóra baleného masa. Zabývá se chemickým složením masa a faktory, jež ovlivňují růst mikroorganismů. Největší část tvoří charakteristika mikroorganismů zapříčiňujících kažení baleného masa a mikroorganismů způsobujících vznik alimentárních onemocnění. Jsou v ní uvedeny způsoby boje proti nežádoucím mikroorganismům. V práci jsou charakterizovány druhy obalů, možnosti …víceAbstract:
A description of packaged meat microflora is provided in this bachelor thesis. It deals with the chemical composition of meat and the factors influencing the growth of microorganisms. Main topic is the characterization of microorganisms causing spoilage of packaged meat and microorganisms causing formation of foodborne illnesses. Methods of fighting against undesirable microorganisms are also included …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Maija-Leeza Lidmila -
Development of the attitude towards meat consumption in Japan
Annette Bedřichová -
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
Barbora Ruffíni -
Influence of animal advocacy movies on behavioral change in meat and dairy products consumption
Adéla Novotná -
Consumers’ Attitudes Towards 3D Printed Meat
Wahaj Muhammad
Název
Vložil
Vloženo
Práva