Analýza nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou. – Bc. Simona Švandová
Bc. Simona Švandová
Bakalářská práce
Analýza nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou.
Analysis of the offer of gastronomic facilities in the region of Pec pod Sněžkou.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analýzou nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou a jejím zhodnocením z pohledu výskytu tradičních regionálních pokrmů a poptávky návštěvníků.Abstract:
Bachelor´s thesis introduces the analysis of the offer of gastronomic facilities in the Pec pod Sněžkou region and it´s evaluation from presence of traditional regional dishes and the demand of visitors.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 6. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/zy80y/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2024
- Vedoucí: Ing. Martin Kocourek
- Oponent: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠVANDOVÁ, Simona. \textit{Analýza nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou.}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/kzjrgm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
Lenka Zagrapanová -
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
David Erkol -
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
Lucie Brtníčková -
Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
Kateřina ČERNÁ -
Regionální kuchyně Polska a jejich vývoj v současnosti
Radka Chmelinová -
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
Valerie Benešová -
Analýza skladby gastronomického odpadu ve vybraných provozovnách aglomerace Brna a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu
Jakub Grund -
Monitoring gradace lýkožrouta smrkového moderními metodami DPZ na území Krkonošského národního parku – Pec pod Sněžkou
Bedřich Vašíček