Bc. Simona Švandová

Bakalářská práce

Analýza nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou.

Analysis of the offer of gastronomic facilities in the region of Pec pod Sněžkou.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analýzou nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou a jejím zhodnocením z pohledu výskytu tradičních regionálních pokrmů a poptávky návštěvníků.
Abstract:
Bachelor´s thesis introduces the analysis of the offer of gastronomic facilities in the Pec pod Sněžkou region and it´s evaluation from presence of traditional regional dishes and the demand of visitors.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 6. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/zy80y/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2024
  • Vedoucí: Ing. Martin Kocourek
  • Oponent: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.