Analýza nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou. – Bc. Simona Švandová
Bc. Simona Švandová
Bachelor's thesis
Analýza nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou.
Analysis of the offer of gastronomic facilities in the region of Pec pod Sněžkou.
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá analýzou nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou a jejím zhodnocením z pohledu výskytu tradičních regionálních pokrmů a poptávky návštěvníků.Abstract:
Bachelor´s thesis introduces the analysis of the offer of gastronomic facilities in the Pec pod Sněžkou region and it´s evaluation from presence of traditional regional dishes and the demand of visitors.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 6. 2024
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/zy80y/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 9. 2024
- Supervisor: Ing. Martin Kocourek
- Reader: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
Lenka Zagrapanová -
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
David Erkol -
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
Lucie Brtníčková -
Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
Kateřina ČERNÁ -
Regionální kuchyně Polska a jejich vývoj v současnosti
Radka Chmelinová -
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
Valerie Benešová -
Analýza skladby gastronomického odpadu ve vybraných provozovnách aglomerace Brna a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu
Jakub Grund -
Monitoring gradace lýkožrouta smrkového moderními metodami DPZ na území Krkonošského národního parku – Pec pod Sněžkou
Bedřich Vašíček