Bc. Michal Novák

Diplomová práce

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení

Business plan of a new gastronomic company
Anotace:
Cílem této diplomové práce je vypracování kvalitního podnikatelského záměru a analýza proveditelnosti nápadu na otevření reálného barového zařízení v Kralupech nad Vltavou. V teoretické části autor čerpal z odborné literatury, pomocí které autor zmapoval problematiku podnikání v gastronomii včetně legislativních požadavků. Druhá část je věnována situační analýze, která obsahuje kromě PEST analýzy i …více
Abstract:
The goal of this diploma thesis is to develop a complex business plan for a bar, located in city of Kralupy nad Vltavou, and an analysis of a feasibility of such a plan. In the theoretical, author uses specialized literature to explain and map the issues of gastronomy business as well as legal aspects of the field. The practical part is devoted to situational analysis, including not only PEST analysis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2016
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Eliška Smotlachová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství