Zhodnocení konkurenceschopnosti restauračního zařízení – Petra Vymětalová
Petra Vymětalová
Diplomová práce
Zhodnocení konkurenceschopnosti restauračního zařízení
Evaluation of the Competitiveness of Restaurant Facility
Anotace:
Diplomová práce na téma „Zhodnocení konkurenceschopnosti restauračního zařízení“ obsahuje úvod, východiska konkurence a konkurenceschopnosti, charakteristiku restauračního zařízení, vlastní analýzu konkurenceschopnosti, syntézu a doporučení, závěr. Cílem této diplomové práce bylo zhodnotit, jak si vede podnik na trhu. Analýzy pomohou odhalit konkurenční výhody a nevýhody, zjistit dosavadní postavení …víceAbstract:
Master thesis „ Evaluation of the competitiveness of the restaurant facility” contains introduction, starting points of the competition and competitiveness, characteristic of the restaurant facility, own analysis of the competitiveness, synthesis, recommendations and conclusion. The aim of this master thesis was the evaluation of the standing of the enterprise at the market. The analysis will help …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2013
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/100731
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2013
- Vedoucí: Blanka Poczatková
- Oponent: Renáta Nešporková
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Monopolistická konkurence v daném segmentu trhu
Klára Berkovcová -
Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie
Anastasiia Sytnikova -
Konkurenceschopnost hotelových restaurací
Filip Němeček -
Analýza kvality vybrané restaurace v Kutné Hoře
Lucie Daňková -
Analýza konkurence na restauračním trhu
Eva Zicháčková -
Analýza konkurence na trhu restauračních zařízení
Kamil Ausficír -
Analýza konkurence společnosti Infinit
Lucie Molková -
Analýza konkurence restauračních zařízení
Natálie Tanhäuserová