Jana PATLOKOVÁ

Bakalářská práce

Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.

The Principles of Technological Processing and Small Assortment of Meat Products in the CR.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na zpracování masa a drobných masných výrobků. Hlavní část práce je věnována technologii výroby drobných masných výrobků vyskytující se na trhu ČR.
Abstract:
Bachelor thesis is focused on meat processing and retail meat products. The main part is devoted to the production technology of small meat products and their quality requirements. At the end of selected species are described by small meat products occurring market CR.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PATLOKOVÁ, Jana. Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe