Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR. – Jana PATLOKOVÁ
Jana PATLOKOVÁ
Bakalářská práce
Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.
The Principles of Technological Processing and Small Assortment of Meat Products in the CR.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na zpracování masa a drobných masných výrobků. Hlavní část práce je věnována technologii výroby drobných masných výrobků vyskytující se na trhu ČR.Abstract:
Bachelor thesis is focused on meat processing and retail meat products. The main part is devoted to the production technology of small meat products and their quality requirements. At the end of selected species are described by small meat products occurring market CR.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PATLOKOVÁ, Jana. Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
Tereza Třetinová -
Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
Tereza Sekničková -
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
Veronika Sejbalová -
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
Vojtěch Weiss -
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem
Aneta Lhotská -
Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
Dagmar KUBECOVÁ -
Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
Michaela Kurková