Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku – Bc. Alex Hrobárik
Bc. Alex Hrobárik
Bakalářská práce
Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku
Gastronomical Concept with the Focus on People in Retirement Age
Abstract:
This bachelor thesis on the theme of creating a gastronomic concept for people of retirement age focuses on designing a restaurant that is tailored to older customers. This thesis explores aspects of a restaurant that are important to people of retirement age, which can be considered as the food offer, wheelchair access to the restaurant and the ergonomics of the interior. The thesis also looks at …víceAbstract:
Táto bakalárska práca na tému vytvorenie gastronomického konceptu pre ľudí v dôchodkovom veku sa zameriava na navrhnutie reštaurácie, ktorá je prispôsobená starším zákazníkom. Táto práca skúma aspekty reštaurácie, ktoré sú pre ľudí v dôchodkovom veku dôležité, za ktoré môžeme považovať ponuka jedál, bezbariérový prístup do reštaurácie a ergonómia interiéru. Práca sa zaoberá aj vytvorením prostredia …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/ays3r/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2024
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HROBÁRIK, Alex. \textit{Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/l5rh6v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Ojedinělý gastronomický koncept
Klára Marešová -
Unikátny gastronomický koncept
Martin Hučko -
Ojedinělý gastronomický koncept
Jaroslava Gopaul -
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
Petr Müller -
Koncept gastronomického provozu
Martina Kindl -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Tereza Šašková -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna -
Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
Adéla Rieszová