Bc. Alex Hrobárik

Bakalářská práce

Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku

Gastronomical Concept with the Focus on People in Retirement Age
Abstract:
This bachelor thesis on the theme of creating a gastronomic concept for people of retirement age focuses on designing a restaurant that is tailored to older customers. This thesis explores aspects of a restaurant that are important to people of retirement age, which can be considered as the food offer, wheelchair access to the restaurant and the ergonomics of the interior. The thesis also looks at …více
Abstract:
Táto bakalárska práca na tému vytvorenie gastronomického konceptu pre ľudí v dôchodkovom veku sa zameriava na navrhnutie reštaurácie, ktorá je prispôsobená starším zákazníkom. Táto práca skúma aspekty reštaurácie, ktoré sú pre ľudí v dôchodkovom veku dôležité, za ktoré môžeme považovať ponuka jedál, bezbariérový prístup do reštaurácie a ergonómia interiéru. Práca sa zaoberá aj vytvorením prostredia …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/ays3r/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2024
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Věra Levičková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví