Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku – Bc. Alex Hrobárik
Bc. Alex Hrobárik
Bachelor's thesis
Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku
Gastronomical Concept with the Focus on People in Retirement Age
Abstract:
This bachelor thesis on the theme of creating a gastronomic concept for people of retirement age focuses on designing a restaurant that is tailored to older customers. This thesis explores aspects of a restaurant that are important to people of retirement age, which can be considered as the food offer, wheelchair access to the restaurant and the ergonomics of the interior. The thesis also looks at …moreAbstract:
Táto bakalárska práca na tému vytvorenie gastronomického konceptu pre ľudí v dôchodkovom veku sa zameriava na navrhnutie reštaurácie, ktorá je prispôsobená starším zákazníkom. Táto práca skúma aspekty reštaurácie, ktoré sú pre ľudí v dôchodkovom veku dôležité, za ktoré môžeme považovať ponuka jedál, bezbariérový prístup do reštaurácie a ergonómia interiéru. Práca sa zaoberá aj vytvorením prostredia …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2024
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/ays3r/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2024
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Ojedinělý gastronomický koncept
Klára Marešová -
Unikátny gastronomický koncept
Martin Hučko -
Ojedinělý gastronomický koncept
Jaroslava Gopaul -
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
Petr Müller -
Koncept gastronomického provozu
Martina Kindl -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Tereza Šašková -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna -
Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
Adéla Rieszová