Ilona HUMLOVÁ

Bakalářská práce

Aditivní látky v potravinách

Additives in food
Anotace:
Abstrakt Prezentovaná bakalářská práce je orientována na potravinové přídatné látky, jak je chápe oslovená populace České republiky. Stránky odkrývají význam aditiv, jejich účel a druhy potravinových aditiv. U látek získaných výběrem je popisován jejich vliv na lidské zdraví a místo jejich oblasti nálezu. Je zaměřená na prohloubení povědomí spotřebitelů o užívaných aditivních látek v potravinách. V …více
Abstract:
Abstract This bachelor's study is focused on food additive substances which are in the awareness of the Czech inhabitants. The work reveals the significance and purpose of additives as well as the diversification of food additives. What is described within the additives gained by the selection is their effect on the human's health as well as the location of their discovery. The work is aimed at the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2015
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: MUDr. Josef Kočí

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HUMLOVÁ, Ilona. Aditivní látky v potravinách. Most, 2015. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta životního prostředí

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta životního prostředí